Linux System Administration I

Linux System Administration I

Linux System Administration I Eğitimi katılımcılara temel Linux bilgilerini edindirmeyi amaçlar. Ağırlıklı olarak lab uygulamaları ile işlenen bu eğitimde katılımcılar; Linux işletim sisteminin mimarisini, komutlarını, sistemin temel kurulum ve konfigurasyonunu öğreneceklerdir. Eğitimde kazanılan beceriler ile katılımcılar Linux sistem yöneticisi olma yolunda ilk adımı atmış olurlar. Kurs sonrasında katılımcı, Linux dosya sistemlerine erişim ve bunların güvenlik ayarlarını düzenlemeyi, çalışan işlemlerin yönetimini, Zamanlanmış görevler ve network bağlantılarını düzenlemeyi öğrenecektir.

Planlanmış bir eğitim bulunamadı. Açılacak eğitimlerden haberdar olmak istiyor musunuz?

Haber Ver

EĞİTİM MODÜLLERİ

Bu eğitim için herhangi bir ön koşul bulunmamaktadır.

Bu eğitime katılanlara, aşağıdaki eğitimleri de almalarını öneriyoruz.

  • İşletim sistemi

Eğitimin sınavları yoktur.

Bu eğitimi alanlar aşağıdaki katılım sertifikasına sahip olacaklardır. Diğer sertifikalar için katılımcıların ilgili sınavları almaları gerekmektedir.

Linux

  • Eğitimimiz kaliteli eğitimci ile beraber gayet akıcı bir şekilde geçti. Hem keyifli hem de öğrenimi güzel olan bir eğitim oldu.

    Hyundai Assan Otomotiv


  • Murathan Gemicioğlu eğitmenimiz çok cana yakın eğitimini beğendim. Sıfır bilgimize göre iyi bir yol katettiğimizi düşünüyorum.

    Hyundai Assan Otomotiv


Eğitimin etiketi yoktur

Planlanmış bir eğitim bulunamadı. Açılacak eğitimlerden haberdar olmak istiyor musunuz?