Test Driven Development (TDD)

Test Driven Development (TDD)

Test driven development, çevik yazılım geliştirme süreçlerinde önemi her geçen gün daha iyi anlaşılan bir programlama tekniğidir. Projeler büyüdükçe ve projede daha fazla yazılımcı dahil oldukça yazılımın kırılganlığının artması ve yazılım geliştirme süreçlerinin yönetiminin zorlaşması daha etkin ve otomatize teknikler kullanmayı zorunlu hale getirdi. TDD yöntemi ile test süreçleri yazılım geliştirme süreçleri ile entegre yürütüldüğü için yazılım kalitesi artar, süreç yönetim maliyetleri azalır, hata geri dönüş oranları azalır. TDD’ye giriş niteliğindeki 2 günlük bu eğitim ile TDD felsefesi, unit test yazımı, refactoring, mocking ve code coverage gibi konular üzerinde durularak, .Net yazılımcılarının projelerinde etkin bir şekilde kullanımı öğrenmesi planlanmıştır.

Planlanmış bir eğitim bulunamadı. Açılacak eğitimlerden haberdar olmak istiyor musunuz?

Haber Ver

EĞİTİM MODÜLLERİ

Test Driven Development (TDD) eğitimini almak isteyenlerin, öncesinde aşağıdaki eğitimleri almış olmaları gerekmektedir.

  • Mobil Uygulama Geliştiricisi
  • Web Uygulama Geliştiricisi
  • Web Uygulamaları Yöneticisi
  • Windows Uygulama Geliştiricisi

Eğitimin sınavları yoktur.

Test Driven Development (TDD) eğitimini alanlar aşağıdaki katılım sertifikasına sahip olacaklardır. Diğer sertifikalar için katılımcıların ilgili sınavları almaları gerekmektedir.

Microsoft

  • Eğitmenimiz herkesle tek tek ilgilendi, kodların yazımında herkesle ilgilenip destek olmuştur. Sorulan sorulara hızlı bir şekilde cevap vermiş olup akışkan bir dille hiç bilgi sahibi olmadığım halde beni bile iyi bir seviyeye getirmeye başardı.

    Türk Telekomünikasyon A.Ş.


  • Eğitmenimiz gerçekten başarılıydı. Bize aktarımı da güzeldi. Verimli bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Bir üst seviyesini de almak isterim.

    Türk Telekomünikasyon A.Ş.


  • Hocamızın konu üzerindeki hakimiyeti ve anlatış tarzı çok iyiydi. Kendisinden aldığım eğitim süresi zarfında gerçekten ufkum genişledi ve kendime çok şey kattığımı düşünüyorum. Ayrıca ikramlar ve yemekler güzeldi. Teşekkürler.

    Zorlu Holding


Planlanmış bir eğitim bulunamadı. Açılacak eğitimlerden haberdar olmak istiyor musunuz?