EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH)

EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH)

Certified Ethical Hacker (CEH) eğitiminde, Organizasyonların sistem ve network altyapısı ile uygulama ve veritabanı güvenliğini tehdit eden açıklar hakkında ayrıntılı bilgi ve tecrübe paylaşımı hedeflenmiştir. Ayrıca, bahsi geçen açıkların kapatılması için ihtiyaç duyulan gereksinimler, donanımsal ve yazılımsal araçlar, tasarım ögeleri ve yönetim süreçleri konuları da yer almaktadır. -Eğitim içeriğine e-kit ve sınav bedeli dahil değildir. Talebe göre ayrıca tekliflendirilir.

Planlanmış bir eğitim bulunamadı. Açılacak eğitimlerden haberdar olmak istiyor musunuz?

Haber Ver

EĞİTİM MODÜLLERİ

Bu eğitim için herhangi bir ön koşul bulunmamaktadır.

Önerilen eğitimleri yoktur.

  • Sistem Yöneticisi / Uzmanı

Eğitimin sınavları yoktur.

Certified Ethical Hacker CEH eğitimini alanlar aşağıdaki katılım sertifikasını sahip olacaklardır. Diğer sertifikalar için katılımcıların ilgili sınavları almaları gerekmektedir.

EC-Council

  • Gerek eğitmen olsun gerek konular çok yararlı bulduğumu belirtmek istedim.

    Doğuş Yayın Grubu


  • Eğitmen low level konuları basite indirgeyerek anlayacağımız şekilde anlattı. Sorularımıza sabırla cevap verdi ve yardımcı oldu. Bilge adam eğitim sınıfı da yeterli konforu sağladı.

    Arçelik A.Ş.


  • Emekleriniz için çok teşekkürler. Eğitimden önce sistemlerimizin güvenlik durumu %70 gibi görürken. eğitimden sonra sistemlerimizin durumunun aslında %40 da olduğunu öğrendik.

    Altınbaş Holding A.Ş.


Planlanmış bir eğitim bulunamadı. Açılacak eğitimlerden haberdar olmak istiyor musunuz?